Din guide til proteinpulver

Fitnessbølgen er over os. Over alt på sociale medier kan vi se veltrænede kroppe, selfies i fitnesscentrenes spejle og en masse motivation og inspiration til sund mad og træning. Sundhed og motion fylder i det hele taget mere i vores hverdag, end hvad der har været tilfældet førhen.

Denne trend har også for alvor sat brugen af proteinpulver i gang. Det er nemlig blevet ret så populært at bruge. Førhen var det måske mest forbeholdt eliteidrætsudøvere og bodybuildere, men i dag ser man det over alt – det bliver brugt af helt almindelige mennesker.

Men hvorfor er det egentlig, at proteinpulver er så godt – og kan det være interessant for dig?

Derfor proteinpulver

Proteinpulver hjælper med at opbygge muskler

Når du får proteinpulver, giver du kroppen et tilskud af proteiner. Vi får proteiner gennem meget af vores daglige kost – for eksempel findes proteiner i kød, fjerkræ og æg. Hvis man har et højt aktivitetsniveau, kn man dog også have behov for et ekstra tilskud af proteiner. Proteintilskud fås i mange forskellige varianter, og det er altså ikke kun pulverformen der er steget i popularitet. Også proteinshakes, proteinbarer og proteinkager i et hav af forskellige smagsvarianter, har taget os med stor.

Protein er et stort molekyle, som er en del af forskellige kropslige processer som for eksempel muskelproteinsyntese. Derudover bidrager proteiner også, når der skal opbygges ny muskelmasse. Det er særligt den sidste proces, der ligger til grund for populariteten. Når man træner meget, er det ofte fordi, at man vil opbygge muskler, og her er proteintilskud eller proteinpulver altså et godt redskab.

Proteinpulver er altså godt, hvis man dyrker så meget motion, at det kan være svært give kroppen de anbefalede mængder af protein blot gennem den almindelige kost. Proteinpulver er altså et supplement til den daglige, og ofte meget velovervejet, kost, der kan sørge for, at man på trods af høj aktivitet, stadig opbygger muskler.

Atpro 200 er dit supplement

Man kan få sit tilskud af proteiner på mange forskellige måder og med mange forskellige smage. På den måde er det muligt at finde den type og smagsvariant, der matcher behovet bedst. Atpro 200 er proteinpulver, der kan bruges til både kolde og varme drikke.

Ved hjælp af proteinpulveret Atpro 200 kan man altså lave sin egen proteinshake. Pulveret kan desuden bruges i madlavning. På den måde kan man booste den daglige kost med endnu flere proteiner og undgå at indtage shakes, hvis man ønsker det.

Det gode hvis Atpro 200 er, at smagen er neutral. Man vil ofte opleve, at proteinpulver har jordbærsmag eller chokoladesmag, men den neutralt smagsvariant i Atpro 200 gør det altså muligt at bruge proteinpulveret alle former for mad og drikke – uden at gå på kompromis med den oprindelige smag.