Bliv annoncør

Ønsker du at nå ud til en bred målgruppe, der interesserer sig for sundhed, med dit brand? Så er annoncering på sundvelvære.dk det oplagte valg for dig!
Vi tilbyder en række forskellige annonceformater på sundvelvære.dk, der kan give dit brand øget synlighed og trafik til din hjemmeside. Vores annonceformater inkluderer sponserede artikler og bannerannoncer, som begge er effektive måder at nå ud til vores målgruppe på.
Med sponserede artikler har du mulighed for at samarbejde med vores dygtige tekstforfattere om at skabe en artikel, der indeholder dit budskab og op til 2 links. Du kan selv vælge kategori og søgeord/emne, så din artikel passer bedst muligt til dit brand. Vi tilføjer også mindst ét billede fra vores billeddatabase til din artikel. Alle links, der inkluderes i sponserede artikler, er permanente og fjernes ikke efter en given tidsperiode.

Alternativt kan du selv levere teksten til din sponserede artikel, der skal have minimum 400 ord og kan indeholde op til 2 links. Vi forbeholder os dog retten til at foretage redaktionelle ændringer for at sikre kvaliteten af magasinet.

Vi tilbyder også bannerannoncer, hvor du kan vælge mellem 3, 6 eller 12 måneders visningstid. Du skal selv levere materiale til bannerannoncen, men vores team kan også tilbyde grafisk bistand, hvis du har brug for det.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at annoncere på Sund Velvære, og vores priser, så kontakt os via kontaktformularen. Vi tilbyder også samlede tilbud på tværs af flere af vores sites, så du kan få mest muligt ud af din annoncering.

Bliv annoncør