Om sundvelvære.dk

Velkommen til onlinemagasinet sundvelvære.dk!

Når din krop er i fuldstændig balance, vil det ofte være en kombination af glæde i både krop og sind. Der findes mange metoder, man kan tage i brug, når man ønsker at opnå sundhed og velvære, og det er netop disse, du kan læse om her på siden.

Sundhed fylder mere og mere i vores bevidsthed, og selvom den mest normalt form for sundhed er at undgå overvægt og spise sundt, så er der faktisk mange andre måder, man kan være sund på. Det gode velvære og det positive sind, kommer nemlig ikke altid blot ved hjælp af kost og motion.

Kost

Sundvelvære kost

Selvom kost og motion ikke altid er den nemmeste måde at opnå velvære på, så kommer vi altså ikke udenom den. Vores kost er nemlig vigtig for vores sundhed. Den skal både være varieret og sund, så vi får alle de mineraler og vitaminer, som vi har brug for.

I denne kategori bliver du vejledt om alt inden for kost – og ikke bare den almindelige kost, som du kender den. Du får nemlig også gode råd til hvilke hjælpemidler, du kan tage i brug, så du sikrer dig, at du får de rette næringsstoffer.

Krop

Sundvelvære krop

Når vi har det godt med og i vores krop, vil vi ofte være mere tilbøjelige til at føle os sunde – og dermed også føle velvære. Der er mange ting, der kan være med til at skabe balance i kroppen. Et godt helbred uden for eksempel rygning og for meget alkohol, et lykkeligt sind og den rette kost er blot nogle af de elementer, der gør, at vi får det godt i vores krop.

I denne kategori kan du læse om og få gode råd til, hvordan du opnår balance i kroppen samt gode råd til, hvordan du øger din livskvalitet gennem velvære i kroppen.

Sind

Sundvelvære sind

Det sidste element der er afgørende for vores generelle balance og velvære, er et lykkeligt sind. Det er nemlig afgørende for vores sundhed og velvære, at vi er glade – helt ind i sindet. Men hvordan bliver man glad helt ind i sindet?

I denne kategori får du blandt andet svaret på dette. Et sundt sind kræver nemlig ikke altid fysisk motion. I nogle tilfælde kan mental motion gøre en hel del og bidrage til et sundt og lykkeligt sind – også i de hårde perioder.

Redaktionen:

Reboot Media ApS
Østergade 15
8370 Hadsten