Plej dig selv indefra med kosttilskud

Kosttilskud som supplering til anden hud- og skønhedspleje vinder i disse dage mere og mere frem. Det skyldes blandt andet, at kosttilskud kan pleje huden på en helt anden måde end almindelige hudplejeprodukter til ansigtet kan – nemlig indefra, hvor de kan gøre underværker for huden og andre dele af kroppen.

I stedet for at bruge en masse tid og penge på at smøre dyre cremer lag på lag i ansigtet eller købe dyre hårprodukter, der lover guld og grønne skove, kan du tage kosttilskud sammen med din sædvanlige kost og pleje dig selv indefra og ud.

Selvom kosttilskud i de fleste tilfælde ikke kan erstatte din daglige hudplejerutine – og selvfølgelig ikke kan erstatte din shampoo og balsam – er det altså et rigtig godt supplement til din almindelige daglige skønhedspleje.

Når du supplerer din daglige skønhedsrutine med kosttilskud til hud, hår og negle kan du på den måde pleje dit ansigt og din krop både udvendigt og indvendigt og nyde godt af alle fordelene heraf.

Hudpleje indefra

Rigtig mange kvinder drømmer om sund og flot hud, langt porøst hår og stærkere negle, og netop derfor er kosttilskud til hud, hår og negle blevet så populært.

Der findes efterhånden rigtig mange kosttilskud på markedet og sammensætningen af vitaminer, mineraler, næringsstoffer og andre virksomme midler i disse varierer ofte fra mærke til mærke, og alt efter, hvad målet med kosttilskuddet er.

Nogle kosttilskud har til formål udelukkende at give dig en smukkere og sundere hud med en flot glød, mens andre styrker dit hår, hjælper mod hårtab eller styrker dine negle. Drogens Vital har lavet et kosttilskud, der hjælper dig med alle tre ting på én gang, og bidrager både til opretholdelsen af normal hud, hår og negle.

Det særlige ved dette kosttilskud fra Drogens Vital er ikke kun, at det hjælper dig med at få en flottere hud, sundere og længere hår og negle, men at det rent faktisk også hjælper dig med at opretholde immunsystemets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse.

Kosttilskuddet er på den måde ikke bare et skønhedsprodukt, men også et naturligt kosttilskud, der styrker kroppen, psyken og sindet. Her kan man især tale om et alt-i-et kosttilskud.

Kosttilskud er ikke alt

Når kroppen ikke får de næringsstoffer den har brug for, kan det ses på både din hud, dit hår og dine negle. Heldigvis findes der mange kosttilskud, der kan give dig de næringsstoffer du har brug for, og som samtidig kan give dig en flottere hud, et sundere og længere hår eller stærkere negle. Men kosttilskud er ikke svaret på alt.

Hvis man er sund og rask smitter det også af på udseendet. Spiser man forholdsvist sundt, drikker rigeligt med vand og holder sig nogenlunde aktiv hjælper det både på din huds udseende og på dit humør.

Kosttilskud er tilskud til kosten og derfor bør det heller aldrig stå alene eller træde i stedet for en sund og varieret kost og regelmæssig træning. Derimod er det et rigtig godt supplement til en sund livsstil, en god hudplejerutine, og så giver kosttilskud din krop et ekstra boost.